OGLAS ZA POSAO


                                                         OGLAS ZA POSAO

 

Posao u SFI kompaniji i OD ČEGA SE SASTOJI POSAO U SFI KOMPANIJI?

Posao u SFI kompaniji 


OD ČEGA SE SASTOJI POSAO U SFI KOMPANIJI?

Image result for SFI




Osim pojedinih zadataka na dnevnoj, tjednoj ili mesečnoj bazi, SFI Vas uključuje u stvaran posao. Posao internet marketinga - pojednostavljeno, posao promovisanja i prodaje proizvoda i usluga. 

Za svaki posao, tj. za svaku generisanu prodaju, SFI plaća proviziju članu koji je preporučio prodani proizvod, a moguće je i zaraditi dodatne provizije izgradnjom i vođenjem grupe - svog poslovnog tima. 
SFI Vam nudi mogućnost da budete ŠEF sami sebi, ali i drugima (koje ćete upravo Vi zaposliti, uz besplatna uputstva i pomoć koja Vam je dostupna od samog ulaska u SFI svet zarade).
U slučaju da niste detaljno upoznati s pojmom "Internet marketinga", slobodno na priloženom linku pogledajte više o Internet Marketingu.

Ako još uvijek niste iskoristili priliku okušati se u ovoj izvrsnoj poslovnoj ponudi, svakako to učinite klikom na SLIKU ISPOD !
Image result for Prijavite se



Naravno, Vi celokupni posao obavljate ISKLJUČIVO iz udobnosti i komfora Vaše kuće, ali još jedno "mesto događanja" je upravo trgovina u kojoj ste Vi sam svoj šef.

Ta prodavnica se zove TripleClicks. 
TripleClicks je pokrenut u januaru 2009. godine, te je postao uzbudljiva i nova destinacija na internetu. U TripleClicks-u ima preko  100,000 proizvoda i usluga, a se svakodnevno se pojavljuje još novih proizvoda i usluga (uključujući i kolekcionarstvo te predmete koji nisu dostupni nigde drugde na internetu).
TripleClicks takođe omogućuje svojim članovima da jednostavno i lako prodaju svoje neželjene stvari. SFI članovi mogu zaraditi lepu proviziuju promovišući proizvode i usluge dostupne na TripleClicks online trgovini.

U slučaju da se odlučite samo kupovati (kao na primer na e-Bayu ili Amazonu), bez ikakvih obaveza, obavljanja dužnosti, pa i same zarade, naravno, samom registracijom Vam je to u potpunosti omogućeno.

Registraciju možete obaviti već ovdje, klikom na link Vaše potencijalne omiljene web trgovine TripleClicks.

Naravno, SFI nudi i druge načine zarade, a više o tome pogledajte klikom na priloženi link.
VAŽNA NAPOMENA: Imajte na umu da je ovo pre svega OZBILJAN i ODGOVORAN posao, bez obzira na činjenicu da će zahtevati minimalno 20-ak minuta Vašeg vremena dnevno.

Vaš uspjeh ovisi isključivo o Vama samima - koliko sebe dajete u taj posao. 

Ali ako iz bilo kojeg razloga smatrate da niste dovoljno odgovorni ili da niste u stanju izdvojiti tih 20-ak minuta Vašeg dragocenog vremena za stvaranje poslovnog uspeha, lepo Vas molim da se NE registrujete. Trebali biste imati na umu da iza Vas stoji celi tim koji je spreman s Vama deliti Vaše poslovne uspjehe i neuspehe, ali samo uz trud i rad.

NIKO NIKADA nije bio plaćen, a da nije ništa radio, bio odgovoran i trudio se, pa tako nećete biti ni Vi.

Ponavljam još jednom, ovo je zaista jedinstvena i dragocena poslovna prilika, ali jednako tako s druge strane odgovoran, PRAVI i ozbiljan posao.U svakom slučaju, ukoliko odlučite postati dio mog tima....

Želim Vam sve najbolje u Vašem budućem poslovanju i našoj saradnji.

Pridružite nam se odmah klikom na SLIKU ISPOD. Puno uspjeha u budućem poslovanju!
Image result for PRIJAVI SE
ZATIM ME DODAJ TE NA FACEBOOK-U
Image result for FACEBOOK
ZA GMAIL I SVE  INFORMACIJE
Image result for GMAIL

Коментари